flag_fr flag_en flag_de flag_nl flag_es
.

Organic Rankine Cycle Turbine

technology
turbine

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN :
De efficiënte kinetische turbine en de hoge snelheidsgenerator

De door ENOGIA ingenieurs ontworpen micro-turbine, is het vlaggenschip product van het bedrijf.


Dankzij zijn baanbrekende innovatie, heeft ENOGIA turbines ontwikkeld op lage schaal die voorheen ontoegankelijk voor traditionele turbine technologie waren.


Deze verbeteringen hebben geleid tot een uiterst compacte turbo-generator met een geïntegreerde hogesnelheid generator, die een betere efficiëntie en betrouwbaarheid bieden.

chevronsDE OP MAAT GEBOUWDE TURBOMACHINES

ENOGIA heeft de capaciteit om nieuwe turbomachines te ontwikkelen die het mogelijk maken verschillende werkvloeistoffen te gebruiken die de eisen van de klanten volgen. De mogelijke toepassingen zijn niet alleen Organic Rankine Cycles, maar ook de cyclus van superkritische CO2, aardgas uitzetting, proces gas uitzetting, compressie van diverse gassen …


Daarvoor, gebruiken ENOGIA Ingenieurs ontwerp technieken van de stand van techniek, waaronder finite element analysis, stroming mechanica met behulp van computers (CFD), modale en sterkte analyse…


Tijdens de montage, gebruikt ENOGIA alleen de beste kwaliteit materialen en processen, zoals CN-frezen, TIG lassen, en het eind montage is verzekerd door vakmensen van ENOGIA.

turbine