flag_fr flag_en flag_de flag_nl flag_es
.

The Small Turbine ORC Company

EVENEMENTEN

space 2015

PRESENTATIE

De opwarming van de aarde en de stijgende kosten fossiele brandstoffen genereren een toenemende behoefte aan duurzame energieën en energie-efficiëntie. Dit resulteert in de productie van lokale duurzame energieën en in het verbeteren van de energie efficiëntie van processen, producten en voertuigen.


Dit heeft vier ingenieurs geleidt om het bedrijf ENOGIA te stichten. Door middel van haar milieu vriendelijke ORC-technologie (ORC staat voor Organic Rankine Cycle), biedt ENOGIA schone en efficiënte oplossingen voor de industrie, transport en gebouwen.


ENOGIA ontwerpt en produceert een system dat het mogelijk maakt warmte in elektriciteit om te zetten op basis van een innovatieve en gepatenteerde Organic Rankine Cycle micro-turbine. zo kunnen veel verschillende warmtebronnen worden gebruikt: aardwarmte, thermische zonne-energie, biomassa, het terugwinnen van warmte bij industriële processen of verbrandingsmotoren…


Op basis van deze innovatie, werd het “jonge innovatieve bedrijf” label aan ENOGIA toegekend door het Franse ministerie van onderzoek. Dit geeft ENOGIA de kans om strategische partnerships aan te gaan met laboratoria om de mogelijkheden van het gebruiken van warmte te verbeteren en uit te breiden.À Marseille, une start'up vient d'être récompensée pour sa dernière innovation.

chevronsNIEUWS

chevronsDOWNLOAD DE COMMERCIËLE BROCHURE VAN ENOGIA